tel.: +359 66 800 270, +359 888 33 54 89; e-mail: office@radev.bg

Изработка на трансферни щампи за текстил

В началото на 2017 година инсталирахме модерна автоматизирана система за печат на висококачествени трансфери за текстил.
Технологията е подходяща за изработка на лога и емблеми върху работно облекло, спортни екипи, якета, тениски, шапки, чадъри, чанти, ленти за баджове и други.

Услугата ни е насочена към рекламни и шивашки фирми

Щампите се печатат върху специална хартия посредством технологията ситопечат, след което се пренасят върху текстил с термотрансферна преса.
Печатен формат – 28 x 40 см.
Може да се комбинират различни лога в един монтаж, единственото условие е да се печатат с едни и същи цветове.
Максимален брой цветове – 8.
Минимално количество – 10 печатни листа формат 28 x 40 см.
Срок на изработка – от 3 до 5 работни дни.
Цената е съизмерима с директния ситопечат, като за малки размери е значително по-ниска.
Наситеността на цветовете е перфектна.
Устойчивост на пране – отлична.

Предимства на трансферните щампи:

Спестявате транспортни разходи и време, защото може сами да направите качествен печат, без да се нуждаете от скъпо оборудване и висококвалифицирани специалисти – нужна Ви е само термотрансферна преса;

Удобство при печат на често повтарящи се поръчки – може предварително да подготвите необходимите щампи и да ги съхранявате на склад до момента, в който отново Ви поръчат;

Може лесно да трансферирате щампите върху различни артикули – тениски, блузони, якета и други. В случай, че клиентът Ви желае по няколко бройки от различни артикули, използването на трансферните щампи прави тази задача лесна за изпълнение.

Видео информация:

Back to Top